Bečka filharmonija

Muenze Osterreich

upit

Austrijska državna kovnica novca Münze Österreich iz Beča, sa tradicijom kovanja novca dužom od 800. godina, 1898. godine započela je kovanje svog prvog investicionog zlatnika- Bečka filharmonija. Zbog svoje velike popularnosti, zlatna filharmonija je zadržala svoj originalni izgled do danas. Na prednjoj strani zlatnika umetnik Thomas Pessendorfer prikazao je orgulje iz zlatne dvorane Bečkog muzičkog udruženja, dok je na naličju prikazan motiv muzičkih instrumenata. Oznake na toj kovanici su: država kovanja, težina zlata u uncama, čistoća (999,9/1000), godina kovanja kao i nominalna vrednost izražena u austrijskim šilinzima ili eurima.
Metal
AU
Finoća
999.9
Prečnik
37,00 mm
Debljina
1,98 mm
Neto težina
31,10 g
Proizvodjač
Muenze Osterreich
Zemlja porekla
Austrija
Naše usluge
Royal Gold sa razlogom nazivaju liderom u obavljanju platnih usluga, otkupa i prodaje zlata, antikviteta kao i ostalih dragocenosti.
Menjačnica
Mi Vam nudimo specijalne pogodnosti za menjanje Evra, Dolara, Švajcarskih Franaka i ostalih stranih valuta po najboljem kursu.
Platni promet
Mi obavljamo brz, siguran i efikasan domaći platni promet, uz najpovoljnije tarife na domaćem tržištu.
Pametno zaduživanje
Možete založiti zlatan nakit, lomljeno zlato, belo zlato, dukate, tehniku i slične dragocene predmete.
Royal antikviteti
Otkupljujemo i u zalog primamo sve vrste starog ordenja, vojne opreme, sve iz Prvog i Drugog svetskog rata, stare slike i dr.
Otkup zlata
Otkup zlata radimo na licu mesta, proverimo i izmerimo zlato i plaćamo u gotovini. Proces otkupa zlata je brz, lak, pouzdan i diskretan.
Investiciono zlato
Kompanija Royal Gold doo je jedna od vodećih u Srbiji koja pruža mogućnost kupovine sertifikovanog investicionog zlata.