Postavite oglas

Za kreiranje oglasa molimo vas popunite sve obavezne podatke u formi, mi cemo u najkracem roku pregledati vas oglas i postaviti ga na sajt. Srećna prodaja!

  Royal Antikviteti
  Prodaja i otkup starog nameštaja, slika, umetničkih vrednosti. Besplatna procena vrednosti antikviteta i oglasavanje na našem sajtu
  Dobro došli
  Nalazite se na zvaničnoj veb-stranici antikvarnice Royal Gold. Mi se bavimo  prodajom, otkupom  i procenom antikviteta i umetničkih dela. Pozivamo vas da pogledate našu on-line kolekciju, kao i da nas lično posetite.
  Trenutno nema oglasa
  kreiraj oglas

  Besplatno oglašavanje  

  Besplatno oglašavanje na sajtu

  Ako posedujete antikvitet koji zelite da prodate mi, vam nudimo potpuno besplatno oglašavanje na nasem sajtu.
  Sve sto treba da uradite je da popunite formu oglasa, unesete slike i informacije o antikvitetu koji prodajete, zeljenu cenu i vase podatke koje cemo proslediti na oglas.

  kreiraj oglas
  Otkup antikviteta
  Zlatara Royal Gold saradjuje sa velikim brojem eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti tako da preko nas možete dobiti besplatne savete iz oblasti vezane za umetničke slike, antiku, numizmatiku, filateliju, stilski nameštaj, satove ( Rolex, Breitling, Patek Philippe, Chopard i dr), ordenje, staro oružje i stare knjige.

  Otkup ordenja

  Otkup trofejnog oružja

  Otkup umetničkih slika

  Otkup nameštaja

  Otkup tepiha

  Otkup antičkih satova

  Otkup ručnih satova

  Otkup markica

  Otkup ostalih umetnina

  Antikviteti imaju kolekcionarsku, umetničku i/ili istorijsku vrednost. Ukoliko je Vaš antikvitet delo poznatijeg autora - poseduje veću umetničku vrednost. Za kolekcionarsku vrednost postoje odredjeni standardi koji utiču na otkupnu cenu antikviteta.

  Naši stručnjaci procenjuju autentičnost, poreklo i očuvanost predmeta i na osnovu toga daju procenu otkupne vrednosti antikviteta.

  Restauracija može zahtevati dosta novčanih sredstava i iz tog razloga je očuvanost antikviteta vrlo bitan faktor koji utiče na cenu otkupa.

  Još jednom naglašavamo da u trenutku dolaska u Royal Gold cena može biti viša ili niža zbog zavisnosti od trenutne vrednosti zlata na svetskoj berzi.

  “Želja za posedovanjem zlata ne postoji zbog samog metala, nego zbog nezavisnosti koje taj metal pruža.”
  Ralph Waldo Emerson
  Naše usluge
  Royal Gold sa razlogom nazivaju liderom u obavljanju platnih usluga, otkupa i prodaje zlata, antikviteta kao i ostalih dragocenosti.
  Menjačnica
  Mi Vam nudimo specijalne pogodnosti za menjanje Evra, Dolara, Švajcarskih Franaka i ostalih stranih valuta po najboljem kursu.
  Platni promet
  Mi obavljamo brz, siguran i efikasan domaći platni promet, uz najpovoljnije tarife na domaćem tržištu.
  Pametno zaduživanje
  Možete založiti zlatan nakit, lomljeno zlato, belo zlato, dukate, tehniku i slične dragocene predmete.
  Royal antikviteti
  Otkupljujemo i u zalog primamo sve vrste starog ordenja, vojne opreme, sve iz Prvog i Drugog svetskog rata, stare slike i dr.
  Otkup zlata
  Otkup zlata radimo na licu mesta, proverimo i izmerimo zlato i plaćamo u gotovini. Proces otkupa zlata je brz, lak, pouzdan i diskretan.
  Investiciono zlato
  Kompanija Royal Gold doo je jedna od vodećih u Srbiji koja pruža mogućnost kupovine sertifikovanog investicionog zlata.
  Gde nas možete pronaći?
  Na lokaciji u centru Beograda, čeka Vas ljubazno osoblje koje će Vam izaći u susret. Očekujemo Vas!
  LOKACIJA