Otkup zlata - uskoro
Otkupljujemo sve vrste zlatnog nakita, ukrasa, predmeta od zlata, lomljenog zlata i dragocenosti...
Cene zlata
Otkupljujemo sve vrste zlatnog nakita, ukrasa, predmeta od zlata, lomljenog zlata i dragocenosti...
Finoća zlata
Cena
8 katara (333)
2300,00 din/gr
14 karata (585)
4.300,00 din/gr
18 karata (750)
5.500,00 din/gr
zubno 20 karata (833)
5.800,00 din/gr
zlatnici 22 karata (900)
6.900,00 din/gr
23,6 karata (986)
7.200,00 din/gr
24 karata (999,99)
7.800,00 din/gr
DUKAT FRANC JOZEF 13,96gr- neoštećeni
110.000,00 din
DUKAT FRANC JOZEF 3,49gr- neoštećeni
28.000,00 din

Još jednom naglašavamo da u trenutku dolaska u Royal Gold cena može biti viša ili niža zbog zavisnosti od trenutne vrednosti zlata na svetskoj berzi.

Proces je brz, lak, pouzdan i diskretan. Jednostavno jedna od najboljih usluga u Beogradu. Cena otkupa zlata na našem tržištu zavisi najviše od trenutne vrednosti zlata na svetskoj berzi i vrednosti dinara. Royal Gold dnevno ažurira cenu otkupa i kod nas se možete u svakom momentu informisati o ceni zlata i vrednosti nakita, dukata ili zubnog zlata koje zelite da prodate.

Otkup zlata - uskoroOtkup zlata  radimo na licu mesta, proverimo i izmerimo zlato i plaćamo u gotovini. Proces otkupa zlata je brz, lak, pouzdan i diskretan. Jednostavno jedna od najboljih usluga u Beogradu.Naša konkurentnost se ogleda u vršenju otkupa zlata po najvišim cenama uz ljubazno i stručno osoblje. Ne samo da isplate vršimo u gotovini, na licu mesta, već Vas i upoznajemo sa celokupnim procesom merenja, provere i procene Vaših dragocenosti.

Procenjivanje kvaliteta zlata pre otkupa

Odredjivanje kvaliteta zlata, pre otkupa, vrši se pomoću kiselina za proveru zlata. Naše osoblje će keramičku ili staklenu pločicu zagrebati predmetom radi ostavljanja traga po kom se nanosi kiselina.

Ukoliko se proverava kvalitet 14 karatnog zlata na trag se nanosi kiselina za 14 karatno zlato - trag ne sme nestati, ali sme doći do manje promene boje. Ukoliko trag nestane u pitanju je manji kvalitet zlata i mora se testirati kiselinom za zlatno nižeg karata.

Pri testiranju većih predmeta od zlata radi procene vrednosti, neophodno je zagrebati sam predmet, možda i na nekoliko mesta i izvršiti testiranje kiselinom.

Formiranje cene otkupa zlata

Otkupljujemo zlatni nakit, zlatno prstenje, zlatne dukate, zlatne lančiće, lomljeno zlato, otkup zlata svih vrsta.

Cena otkupa zlata na našem tržištu zavisi najviše od trenutne vrednosti zlata na svetskoj berzi i vrednosti dinara. Royal Gold dnevno ažurira cenu otkupa zlata i kod nas se možete u svakom momentu informisati o ceni zlata i vrednosti nakita, dukata ili zubnog zlata koje zelite da prodate.

Još jednom naglašavamo da u trenutku dolaska u Royal Gold cena može biti viša ili niža zbog zavisnosti od trenutne vrednosti zlata na svetskoj berzi.

Ostale dragocenosti
Pored zlata otkupljujemo i sve predmete od srebra, predmete od platine, brilijante, zlatni nakit sa dijamantima kao i otkup dragog kamenja: rubina, smaragda, safira, topaza...

Otkup srebra

Otkupljujemo sve predmete od srebra, srebrni nakit, srebrne novčiće, srebrni pribor za jelo... Posedujete količinu srebra koja se tokom godina nakupila u Vašem domu. Želite prodati srebro? Otkup srebra po najpovoljnijim cijenama u skladu sa dnevnim stanjem i fluktuacijama na svetskoj berzi.

Otkup platine

Otkup predmeta od platine, platinskog laboratorijskog posuđa, platinske žice svih vrsta.  Ukoliko posedujete i želite prodati nakit od platine , kovanice od platine, industrijsku platinu ili platinu korištenu u elektronici besplatno ćemo izvršiti procenu kvaliteta i vrednosti vaših predmeta od platine i ponuditi najvišu moguću otkupnu cenu.

Otkup brilijanata

Želite da prodate brilijante, zlatni nakit sa dijamantima ? Naši sertifikovani gemolozi će brzo i diskretno izvršiti procenu Vaših brilijanata i dijamanata, nakon čega se vrši isplata u gotovini po najpovoljnijoj mogućoj ceni.
Vrednost dijamanata se odredjuje u zavisnosti koliko su zadovoljeni faktori reza dijamanta, boje, prozirnosti i težine dijamanta.

Otkup dragog kamenja

Otkup dragog kamenja : rubina, smaragda, safira, topaza...Kada se pominje drago kamenje često se pogrešno deli na drago i polu-drago, takvu podelu Gemolozi i drugi stručnjaci ne priznaju. Polu-drago kamenje ne postoji i takva podela stavlja neki "polu-dragi" kamen u odnosu na dragi, iako ga ovaj, možda, po svojoj lepoti, kvalitetu i vrednosti daleko prevazilazi.

“Želja za posedovanjem zlata ne postoji zbog samog metala, nego zbog nezavisnosti koje taj metal pruža.”
Ralph Waldo Emerson
Naše usluge
Royal Gold sa razlogom nazivaju liderom u obavljanju platnih usluga, otkupa i prodaje zlata, antikviteta kao i ostalih dragocenosti.
Menjačnica
Mi Vam nudimo specijalne pogodnosti za menjanje Evra, Dolara, Švajcarskih Franaka i ostalih stranih valuta po najboljem kursu.
Platni promet
Mi obavljamo brz, siguran i efikasan domaći platni promet, uz najpovoljnije tarife na domaćem tržištu.
Pametno zaduživanje
Možete založiti zlatan nakit, lomljeno zlato, belo zlato, dukate, tehniku i slične dragocene predmete.
Royal antikviteti
Otkupljujemo i u zalog primamo sve vrste starog ordenja, vojne opreme, sve iz Prvog i Drugog svetskog rata, stare slike i dr.
Otkup zlata - uskoro
Otkup zlata radimo na licu mesta, proverimo i izmerimo zlato i plaćamo u gotovini. Proces otkupa zlata je brz, lak, pouzdan i diskretan.
Investiciono zlato
Kompanija Royal Gold doo je jedna od vodećih u Srbiji koja pruža mogućnost kupovine sertifikovanog investicionog zlata.
Gde nas možete pronaći?
Na lokaciji u centru Beograda, čeka Vas ljubazno osoblje koje će Vam izaći u susret. Očekujemo Vas!
LOKACIJA